Meer over Primagran

Geachte heren, Dank u voor uw interesse in Primagran aanbieding Wij presenteren hoge kwaliteit keuken granieten gootstenen. Origineel design en duurzaamheid zijn slechts enkele van de kenmerken die onze producten zo populair maken. Als u nog steeds niet overtuigd bent dat het de moeite waard is om een granieten gootsteen te kopen, zullen wij in deze korte tekst proberen u te overtuigen.

De producten die wij aanbieden zijn, bovenal, kwaliteit. De hoogwaardige materialen waarvan ze zijn gemaakt, maken de spoelbakken bestand tegen hoge temperaturen, krassen en vuil. Het unieke recept, dat voor 80% bestaat uit granietaggregaat en voor 20% uit speciale harsen van hoge kwaliteit en de technologische expertise die nodig is voor de productie van granietproducten, bepaalt de hoge kwaliteit van onze wastafels, waarvoor wij met trots  35 jaar garantie geven.


Wij bieden onze producten aan  in de vijf populairste kleuren: wit, beige, grijs, grafiet en zwart. De populariteit van granieten spoelbakken in deze kleuren is te danken aan het feit dat zij goed passen bij de meeste keukenwerkbladen, ongeacht het materiaal waarvan zij zijn gemaakt.

Hieronder presenteren wij een voorbeeld van het Ibiza model in de aangeboden kleuren:

Eenvoudige installatie , is een ander belangrijk voordeel van onze producten (zie installatie instructie video). . Wat de installatie betreft, onderscheiden wij opbouw-, onderbouw- en opzetmodellen. Momenteel zijn alle modellen in ons aanbod opzetspoelbakken - wat betekent dat u, om ze te installeren, alleen maar een gat in het werkblad hoeft te zagen waarin u de spoelbak plaatst. Een ander belangrijk kenmerk vanuit het oogpunt van de installatie is het feit dat elke granieten gootsteen omkeerbaar is, wat betekent dat modellen met een afdruipgedeelte zowel rechts als links kunnen worden geïnstalleerd met een bak.

Wij bieden u granieten spoelbakken in een breed scala van zowel vormen en maten. Modellen met één of twee kommen, met of zonder afdruiprek, rechthoekig en ovaal. Afhankelijk van uw smaak, behoeften of de grootte van uw keuken, kan iedereen iets voor zichzelf kiezen. Voor een hoekkast raden wij aan een grote, praktische Monaco-spoelbak te installeren of een kleine Geneva-spoelbak met één bak, die perfect past in elk type keuken. 

Weerstand

 • Krasbestendigheid
 • Bestendigheid tegen hoge temperatuur
 • Weerstand tegen vuil en vlekken
 • Impactweerstand
 • Anti-schimmel oppervlak
 • Antibacterieel oppervlak (afhankelijk van de gekozen spoelbakoptie)

Waarom is het nog meer de moeite waard om voor Primagran granieten spoelbakken te kiezen?

 • modern design en esthetiek van onze spoelbakken
 • omkeerbare gootstenen - afdruipblad aan de rechter- of linkerkant
 • mogelijkheid om een vermaler te installeren, afval versnipperaar
 • mogelijkheid om een automatische stopper of automaat te installeren
 • de kleur van de gootsteen zal perfect passen bij het keukenwerkblad
 • op kleur afgestemde keukenkranen van goede kwaliteit

Certificaten en goedkeuringenU vindt al onze certificaten in de rubriek: Certificaten en goedkeuringen

Vragen?

Geachte klant, als u twijfels heeft, neem dan contact met ons op via:

Wij staan tot uw beschikking. Wij beantwoorden graag al uw vragen en twijfels over de aankoop in onze winkel.

DANK U, 
HET PRIMAGRAN TEAM