Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Onderbouw spoelbakken 

Onderbouw spoelbakken

Meer informatie over onderbouw spoelbakken

In de afgelopen seizoenen zijn onderbouwspoelbakken het meest modieuze voorstel geweest voor de inrichting van de afwasruimte. Zij verschillen van aanrechtmodellen doordat zij aan de onderzijde van het aanrecht worden geïnstalleerd. Zij maken het mogelijk het comfort van het werk te handhaven en tegelijkertijd een esthetische afwaszone te creëren. Zij vormen een perfecte aanvulling op elegante keukens die in een modern klimaat worden onderhouden. De spoelbak onder het aanrecht komt ook goed tot zijn recht in een interieur in Engelse shabby chic, rustieke, of Provençaalse stijl.

Under-counter modellen onderscheiden zich door een minimalistisch design dankzij de randen die niet boven het aanrecht uitsteken. Daardoor is de spoelbak praktisch onzichtbaar, en is het werkblad zichtbaar opdat het kan dienen als afdruipgedeelte. Om de spoelbak te laten opvallen in de werkruimte, is het raadzaam een model te kiezen in dezelfde kleur als het werkblad. Primagran onderbouwspoelbakken zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf universele en altijd modieuze kleuren: wit, beige, grijs, grafiet, en zwart. Gelijkaardige kleuren worden ook gebruikt voor kranen die passen bij de onderbouwmodellen, wat het gemakkelijk maakt een coherente en harmonieuze set samen te stellen. Hoewel de onderbouwgootsteen onzichtbaar is, vervult hij zijn functie perfect. Dankzij zijn ontwerp bespaart hij ruimte in de werkplaats en maakt hij het opruimen veel gemakkelijker. De functionaliteit van de afwasruimte met een onderbouwspoelbak kan worden vergroot door extra keukenaccessoires te gebruiken, zoals een afvalvermaler of een vaatwasmiddeldispenser. Primagran spoelbakken onderscheiden zich niet alleen door hun eersteklas design, maar ook door de hoge kwaliteit van hun afwerking. Onze onderbouwspoelbakken zijn gemaakt van de beste grondstoffen, waaronder granietaggregaat en polyesterhars. Het mengsel van deze grondstoffen maakt ze bestand tegen mechanische schade, plotse temperatuursveranderingen, verkleuring, krassen, en schokken.

Bij Primagran zijn toonbankmodellen te koop met een antibacteriële formule die de groei van schadelijke micro-organismen en onaangename geurtjes remt. De hoge kwaliteit van de spoelbakken van het merk Primagran wordt bevestigd door een betrouwbaarheidsgarantie van 35 jaar.