Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Beige wastafels 

Beige wastafels

Lees meer over Primagran beige keukenspoelbakken

We weten hoe moeilijk het is om de keuken van je dromen in te richten. Als u op zoek bent naar een alternatief voor het klassieke chroom, bieden granieten spoelbakken originele oplossingen om het aanzicht van uw keuken te veranderen. Beige spoelbakken gaan mooi samen met keukenkranen in dezelfde kleur, maar u kunt ze ook laten contrasteren met chromen of zwarte kranen.

Een beige wastafel is een onconventionele keuze, maar het blijkt dat het zelfs de meeste gestileerde interieurs perfect aanvult. Het is vooral de moeite waard als aanvulling op een rustieke keuken, waar het met name prachtig te combineren zal zijn met houten elementen. Het past ook in een gezellige Provençaalse stijl waar het eerder de felle kleuren zijn die heersen.

De modellen Riga, Geneva, en Oslo zijn spoelbakken met één spoelbak die weinig ruimte innemen. Dit maakt dat ze perfect zijn voor kleine keukens of kitchenettes. Spoelbakken, zoals Ibiza, en Milan, bevatten een extra afdruiprek waardoor het drogen van vaatwerk of grote potten niet langer een probleem zal vormen. Modellen met anderhalve kuip, zoals Paris, Valencia, Sevilla zijn een perfecte combinatie van grootte en functionaliteit. Voor de eigenaars van grote keukens bevelen wij spoelbakken met twee kamers aan – bijvoorbeeld Bergen. In ons assortiment hebben we ook hoekmodellen, zoals Monaco. Ze zijn een goede oplossing waarmee u extra ruimte kunt besparen.

Het gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen heeft ons in staat gesteld een uitstekende weerstand te verkrijgen tegen mechanische schade, krassen, en temperatuurschommelingen. Primagran© beige keukenspoelbakken zijn ook bestand tegen verkleuring en lelijke vlekken. Onze producten kunnen ook worden aangevuld met een antibacteriële formule waarbij actieve zilverionen de gootsteen beschermen tegen schadelijke micro-organismen en onaangename geurtjes elimineren. Een dispenser voor afwasmiddel of zeep kan ook een nuttige aanvulling zijn. Hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, zodat u hem gemakkelijk kunt afstemmen op uw beige wastafel.