Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Voor kasten vanaf 80 cm 

Voor kasten vanaf 80 cm

Lees meer over keukenspoelbakken voor kasten vanaf 80 cm

Als u een grote keukenruimte hebt en op zoek bent naar een solide spoelbakmodel, hebben wij een uitstekende aanbieding voor u – met name onze 80 centimeter cabinet spoelbak. Deze brede wastafel biedt u alle comfort tijdens het afwassen en stelt u in staat deze activiteit zelfs met twee paar handen uit te voeren. In een keuken waar veel gekookt wordt, is deze oplossing onverslaanbaar. We hebben verschillende configuraties van schalen om uit te kiezen. Wij bieden spoelbakken met één, twee, en een halve spoelbak met of zonder afdruipgedeelte in verschillende vormen aan. Wij bieden bovendien ook klassieke spoelbakken aan: met name rechthoekig en vierkant of ovaal en rond.

Wij hebben ook een hoekvoorstel gemaakt van geometrische, trapeziumvormige vormen die perfect in de hoek van de keuken zullen passen. Naast de verschillende vormen en configuraties van de spoelkommen, wordt elk model aangeboden in verschillende klassieke kleuren: wit, beige, grijstinten, grafiet, en zwart. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van kleur- en vormconfiguraties, kunt u de 80 cm spoelbak gemakkelijk afstemmen op uw keuken. Dankzij het stijlvolle oppervlak, dat mat grafiet is, geeft u uw keuken een stijlvolle toets. De Primagran 80 kastspoelbak onderscheidt zich niet alleen door zijn elegante en moderne uitstraling, maar ook door zijn hoge kwaliteit, bevestigd door certificaten en duizenden tevreden klanten.

Wij bewijzen u hiermee graag dat een granieten gootsteen niet duur hoeft te zijn. Bovendien krijgt u bij aankoop van Primagran spoelbakken maar liefst 35 jaar garantie. Wij produceren onze wastafels in Polen van de hoogste kwaliteit harsen en minerale aggregaten. Hierdoor zijn ze bestand tegen beschadiging en elke vorm van krassen of vlekken. Ze vereisen ook geen tijdrovende verzorging. Wanneer u een model van de spoelbak voor de kast van 80 centimeter kiest, hebt u ook de mogelijkheid om deze aan te vullen met een functionele mengkraan (graniet of chroom) en andere praktische accessoires zoals de sifon met een automatische stop en een vloeistofdispenser.

Als u niet weet welk model u moet kiezen - neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze!