Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Grafiet spoelbakken 

Grafiet spoelbakken

Ontdek meer over Primagran grafiet spoelbakken

Het interieur trekt de aandacht door het gebruik van originele oplossingen. Wij geloven dat keukenapparatuur kan worden gekenmerkt door een mooi design en een hoge functionaliteit. Dit is waarom de Primagran© grafieten keukengootsteen het ontwerp van elke keuken aanvult. U kunt hem combineren met een speciale mengkraan in dezelfde kleur of kiezen voor een extravagante, contrasterende mengkraan.

Een grafietkleurige wastafel zal een goede aanvulling zijn op de Scandinavische stijl, vooral zijn variant - dark Nordic, die wordt gedomineerd door donkere, ingetogen kleuren. Liefhebbers van een moderne keukeninrichting, wat ook een minimalistische of industriële stijl kan omvatten, zullen wellicht ook geïnteresseerd zijn. De grafieten wastafel gaat bovendien goed samen met materialen zoals steen, ruwhout, en zelfs architectonisch beton. Met een beetje fantasie creëert u een samenhangende keukenopstelling waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Ons ruime assortiment is afgestemd op de behoeften van onze klanten. Kleine spoelbakken met één spoelbak, zoals Geneva en Riga, zijn perfect voor keukentjes en kleine keukens. Modellen zoals San Francisco, Ibiza, of Praag zijn bovendien uitgerust met een afdruiprek dat het gemakkelijk maakt de afgewassen vaat te drogen. Spoelbakken met anderhalve spoelbak - Madrid of Sevilla - combineren de juiste afmetingen en functionaliteit. Voor de eigenaars van grotere keukens en kookliefhebbers bevelen wij bovendien de modellen met twee spoelbakken aan, zoals Bergen. Misschien bent u geïnteresseerd in ongewone oplossingen, zoals de hoekspoelbakken Monaco?

Onze producten zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit granietaggregaat en hars, waardoor grafietspoelbakken niet alleen bestand zijn tegen verkleuring en vlekken, maar ook tegen mechanische beschadiging en plotselinge temperatuurwisselingen. Elke Primagran© wastafel kan worden verrijkt met de antibacteriële formule, die de vermenigvuldiging van schadelijke schimmels en bacteriën tegengaat en onaangename geurtjes elimineert. Bij grafiet spoelbakken kan ook een zeep- of afwasmiddeldispenser worden geplaatst. Deze is verkrijgbaar in zes kleuren.