Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Voor kasten vanaf 45 cm 

Voor kasten vanaf 45 cm

Lees meer over keukenspoelbakken voor 45 cm kasten

Spoelbakken op kasten van 45 cm breed zijn kleine oplossingen die goed werken in keukentjes, kleine keukens, en in grote ruimten waar de afwasruimte reeds is uitgerust met een afwasmachine. Spoelbakken voor kasten van 45 cm zijn verkrijgbaar in modellen met één kamer. Het aanbod omvat ook modellen die zijn uitgerust met een praktisch afdruiprek. Primagran granieten spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende universele kleuren - zwart, grafiet, grijs, beige, en wit. De afzonderlijke modellen verschillen ook qua vorm: van rechthoekig tot rond of ovaal. Zo kunt u de uitrusting esthetisch aanpassen aan uw droominterieur.

Granieten spoelbakken voor kasten van 45 cm zijn een ideale oplossing in interieurs waar elke centimeter van het werkblad telt. Tegelijkertijd kunt u er comfortabel mee afwassen en voedsel voorverwerken. Onze producten zijn vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit - granietaggregaat en polyesterhars, waardoor ze bestand zijn tegen mechanische schade, kleurverlies, en plotse temperatuurschommelingen. Gootstenen van graniet zijn duurzame en resistente apparatuur, die vele jaren van intensief gebruik goed doorstaan.

Elk van de spoelbakmodellen die passen op kasten van 45 cm kunnen worden verrijkt met de antibacteriële formule. Dit is gebaseerd op de werking van zilverionen die de groei van gevaarlijke micro-organismen - bacteriën en schimmels - tegengaan. Bovendien voorkomt het de productie van onaangename geuren. De formule zit in de hele structuur van de 45 cm spoelbak en is dus actief gedurende de hele tijd dat u de spoelbak gebruikt.

Keukenspoelbakken die geschikt zijn voor kasten van 45 cm worden verkocht met standaardgaten die een eenvoudige zelfmontage mogelijk maken. Op verzoek van de klant kunnen wij in sommige modellen van onze spoelbakken voor 45-meter kasten het aantal gemaakte gaten vergroten. Wij zijn overtuigd van de hoge kwaliteit van onze producten. Net daarom bieden wij een betrouwbaarheidsgarantie van 35 jaar. De Primagran winkel biedt ook functionele accessoires aan, zoals automatische sifons en vloeistofdispensers. Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze specialisten!