Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Zwarte gootstenen 

Zwarte gootstenen

Ontdek meer over Primagran zwarte spoelbakken

Iedereen die wel eens een keuken heeft ingericht, weet hoeveel tijd en energie het kost om alle meubilair en decor perfect op elkaar af te stemmen. Wij besteden veel aandacht aan keukenontwerp omdat het een bijzonder deel van het huis is waar het grootste deel van ons dagelijks leven zich afspeelt. Primagran© zwarte spoelbakken zijn een uiterst populaire keuze, vooral omwille van hun veelzijdigheid en esthetisch design. Zwart is altijd een veilige keuze die bij vrijwel elk interieur past.

Een zwarte spoelbak past perfect in een keuken met een sobere industriële stijl, waar donkere kleuren zich vermengen met materialen zoals hout, ruwe bakstenen, of architectonisch beton. Het doet het ook goed in glamour interieurs, waar zwart en witte kleuren de boventoon voeren. Om een samenhangend kleurenschema te creëren, is het voldoende om de gootsteen te combineren met zwarte kranen. Wij bevelen ook een ongebruikelijke oplossing aan, namelijk de combinatie van een zwarte spoelbak met een contrasterende keukenmengkraan, bijvoorbeeld chroom of wit.

Eigenaars van bijgebouwen of kleine keukens kiezen meestal voor spoelbakken met één spoelbak, zoals Riga, Oslo, of Geneva, omdat die weinig plaats innemen. Bijkomend hebben we ook de volgende modellen: Valencia, of Praag. Deze hebben één kom en een afdruiprek, waardoor grote vaat gemakkelijk kan worden afgedroogd. Voor grotere keukens bevelen wij spoelbakken met één en een halve of twee kamers aan, inclusief de volgende modellen: en Bergen. Tot slot zijn er ook onze hoekmodellen: Monaco. Deze zijn een ongebruikelijke oplossing die ruimte besparen.

Primagran© spoelbakken zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verkleuring of lelijke vlekken. Zij zijn ook bestand tegen krassen en mechanische beschadiging. De zwarte spoelbak kan worden gecombineerd met een afwasmiddel- of zeepdispenser die in zes kleuren verkrijgbaar is. Het is een handig, kleine gadget om je spullen op het werkblad te houden.