Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Voor kasten vanaf 60 cm 

Voor kasten vanaf 60 cm

Lees meer over keukenspoelbakken voor kasten vanaf 60 cm

Grote, familiale spoelbakken worden gewoonlijk ingebouwd in kasten van 60 centimeter breed. In het assortiment van de Primagran winkel hebben wij een ruime keuze aan keukenspoelbakken waarvan de afmetingen perfect in dergelijke kasten passen. Voor grotere keukens bevelen wij vooral de modellen met anderhalve en twee kamers aan. Met hun diepe kommen en grotere afmetingen zijn ze namelijk een functioneel keukenaccessoire waarmee u comfortabel grote vaat kunt afwassen.

Onze 60 cm spoelbakken onderscheiden zich door een hoge kwaliteit van afwerking, een origineel design, en een breed kleurengamma. Onze producten zijn verkrijgbaar in vijf basiskleuren: zwart, grafiet, grijs, beige, en wit. Zo kunnen deze gemakkelijk worden afgestemd op elk keukeninterieur. De 60 kast spoelbak is ook verkrijgbaar in verschillende vormen – gaande van klassieke rechthoeken, vierkanten, tot ronde modellen. Het assortiment omvat spoelbakken met en zonder afdruipgedeelte.

Spoelbakken die passen bij kasten van 60 cm breed zijn producten die zich niet alleen onderscheiden door hun hoge esthetiek, maar ook door hun duurzaamheid. Zij zijn gemaakt van materialen van goede kwaliteit - granietaggregaat en polyesterhars, waardoor zij bestand zijn tegen mechanische beschadiging en extreme temperaturen. Het hoge gehalte aan mineralen maakt het oppervlak van granieten wastafels uiterst glad, wat de hygiëne en netheid steeds ten goede komt.

Keukenspoelbakken voor kasten van 60 cm zijn gemakkelijk te installeren. Zij zijn voorzien van standaard montagegaten waarvan het aantal in sommige modellen op verzoek kan worden verhoogd. Alle Primagran spoelbakken kunnen worden aangevuld met een antibacteriële formule die de groei van gevaarlijke micro-organismen voorkomt. Elk Primagran granieten spoelbakmodel wordt geleverd met een 35-jarige betrouwbaarheidsgarantie. Praktische keukenaccessoires, zoals sifons, gootsteenverzorgingsproducten, vloeistofdispensers, en keukenkranen, zijn eveneens in onze winkel verkrijgbaar. Wij moedigen u aan een samenhangende set te maken die de hele keuken siert. Neem gerust contact met ons op als u twijfels of vragen heeft!