Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Spoelbakken met één bak 

Spoelbakken met één bak

Wat moet u weten over onze granieten spoelbak?

Modellen van granieten spoelbakken met één spoelbak zijn perfect voor keukentjes, kleine keukens, en minimalistisch ingerichte interieurs. Ze zijn ook een goede oplossing voor mensen die niet veel koken, een afwasmachine hebben, of de keuken in een huurappartement willen uitrusten.

Primagran biedt keukenspoelbakken in verschillende vormen - rechthoekig, rond, ovaal, of vierkant. Ons assortiment omvat modellen met of zonder afdruiprek. Onze producten zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: wit, beige, grafiet, grijs, en zwart, waardoor ze gemakkelijk bij elke inrichting passen. Ze passen ook perfect bij onze keukenkranen en handige accessoires, zoals een vloeistofdispenser.

De spoelbakken in ons aanbod bestaan voor 80% uit graniet - een materiaal dat bestand is tegen hoge temperaturen, krassen, en barsten. De hoge kwaliteit van het gebruikte graniet maakt onze producten resistent, duurzaam, alsook bestemd voor langdurig en intensief gebruik. Voor alle modellen geldt een garantie van 35 jaar. Elke gootsteen heeft speciale gaten die een eenvoudige zelfmontage mogelijk maken. In sommige modellen kunnen wij ook extra gaten maken voor de installatie van een vaatwasmiddeldispenser. Onze spoelbakken met één spoelbak, met of zonder afdruipgedeelte, zijn ontworpen voor keukenwerkbladen met een breedte van 45 centimeter of meer.

Spoelbakken met één spoelbak zijn momenteel een van de populairste en meest gekozen modellen omdat ze weinig plaats innemen, maar toch uiterst functioneel zijn. Ze passen perfect in de ruimte van elke keuken. In de ruime kamer kunt u comfortabel afwassen, potten schoonmaken, alsook voedsel bereiden. Voor wie het comfort van de afwasruimte nog wil verhogen, bevelen wij modellen aan die uitgerust zijn met een afdruiprek.

Heeft u nog vragen over onze single bowl spoelbakken? Schrijf of bel ons - wij helpen u bij het uitkiezen van het perfecte model!