Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Keukenkranen - graniet en staal 

Keukenkranen - graniet en staal

Ontdek meer over onze keukenmengkranen

In ons assortiment vindt u kranen die niet alleen optisch, maar ook functioneel bij de afzonderlijke spoelbakken passen. Wij bieden uiterst duurzame modellen in diverse kleuren. De klassieke chromen keukenmengkraan is geschikt voor elke Primagran spoelbak en kan direct op de spoelbak of op het werkbladoppervlak worden gemonteerd.

De producten die wij verkopen zijn gemaakt van massief messing, wat een jarenlange tevredenheid garandeert. Modellen met een hoge perlator zijn perfect voor spoelbakken met twee kamers. Hun vorm maakt het gemakkelijker om hoge potten of grotere borden af te wassen. Kranen met een uittrekbare uitloop van groot bereik zijn handig bij het afwassen, afspoelen, en vullen van grote vaat. U vindt ook modellen met elegante en stevige handgrepen voor het aanzetten van de kraan en het instellen van de watertemperatuur. De handgrepen kunnen aan de zijkant of aan de voorkant worden geplaatst, afhankelijk van uw voorkeur.

Wij bevelen mengkranen met een chique vorm aan uit een exclusieve collectie die werd gecreëerd voor degenen die een snuifje werelds design aan hun keuken willen toevoegen. Hoogglanzend verchroomde spoelbakmengkranen harmoniëren perfect met keukenapparatuur in de kleur van roestvrij staal. Bij de introductie van bijzondere chroommodellen in ons aanbod hebben wij op elk detail gelet om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Stijlvolle en moderne keukenkranen zijn uiterst bestand tegen mechanische schade en watervlekken die tijdens het gebruik kunnen ontstaan. Vingerafdrukken zijn ook onzichtbaar op onze producten, wat het veel gemakkelijker maakt om ze de hele dag in perfecte staat te houden.

Primagran granietkranen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten om gemakkelijk te passen bij het gekozen model van uw gootsteen of om een origineel interieurdesign op een interessante manier aan te vullen. Ontdek meer over onze producten!

Filter

Draaibare uitloop
Uittrekbare uitloop