Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Spoelbakken met dubbele waskom 

Spoelbakken met dubbele waskom

Lees meer over dubbele spoelbakken

Grote dubbele spoelbakken zijn de beste keuze voor een gezinskeuken waar altijd iets te doen is. De spoelbak met 2 kommen is ook geschikt voor interieurs waar de installatie van een afwasmachine niet is gepland en voor woningen van mensen die veel koken. In de twee kommen kunt u gemakkelijk afwassen en afspoelen, alsook vlees, groenten, en fruit bereiden. De tweekamer spoelbak maakt ook het gebruik van extra keukenaccessoires mogelijk.

In de tweede kom kunt u verschillende soorten inzetstukken kwijt, zoals snijplanken, een zeef, of een rasp. Dankzij de twee onafhankelijke kommen, vaak aangevuld met een afdruiprek, onderscheidt de granieten gootsteen met twee kommen zich van andere modellen door zijn functionaliteit en praktische bruikbaarheid. Bij Primagran vindt u een ruime keuze aan dubbele spoelbakken van graniet. In onze winkel vindt u dubbele spoelbakken zonder afdruiprek en met afdruiprek. Elk model is verkrijgbaar in vijf kleurversies: wit, beige, grafiet, grijs, en zwart. De beschikbare spoelbakken hebben verschillende vormen, gaande van rechthoeken tot hoekvormen. Voor elk van de modellen in onze winkel vindt u een geschikte keukenkraan. Granieten tweekuipspoelbakken zijn ontworpen voor keukenkasten van 60 en 80 centimeter breed. Hun onafhankelijke installatie is mogelijk dankzij de in de fabriek aangebrachte bevestigingsgaten. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor ze bestand zijn tegen mechanische beschadiging, verkleuring, bacteriën, en temperatuurschommelingen. Door het hoge gehalte aan natuurlijke mineralen zien de 2 spoelbakken er esthetisch en natuurlijk uit en zijn ze tegelijkertijd praktisch keukengerei dat het comfort in de afwasruimte verhoogt. Door het interessante ontwerp vinden ze hun plaats in elke keuken.

Als u niet weet welk model van dubbele kom granieten gootsteen u kunt kiezen voor uw keuken, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u helpen bij het kiezen van het model, de kleur, alsook de extra accessoires. Op uw verzoek maken wij ook niet-standaardgaten aan die de installatie van de voor uw gootstenen ontworpen gadgets mogelijk maken.