Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Voor kasten vanaf 50 cm 

Voor kasten vanaf 50 cm

Lees meer over keukenspoelbakken voor kasten vanaf 50 cm

De Primagran winkel biedt een ruime keuze van granieten spoelbakken aan die passen op 50 centimeter brede kasten. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende universele kleuren - zwart, grafiet, grijs, beige, en wit. Zo kunt u de spoelbak perfect afstemmen op uw keukeninrichting en interieurontwerp. Het gladde, halfmatte oppervlak onderscheidt zich door een hoge esthetiek en past perfect bij de rest van de binnenhuisarchitectuur.

Granieten spoelbakken voor 50-centimeter kasten zijn er in verschillende vormen - rechthoekig, vierkant, of rond. We hebben ook modellen die zijn uitgerust met een functioneel afdruiprek. Een goed gekozen 50 cm spoelbak is een groot gemak bij de dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Het is niet alleen mogelijk om grote potten en borden comfortabel af te wassen, maar ook om voedsel voor te bereiden.

De gootsteen voor kast 50 onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van zijn afwerking. Het is gemaakt van granietaggregaat en polyesterhars, waardoor het bestand is tegen mechanische beschadiging en plotselinge temperatuurwisselingen. Het oppervlak van de granieten gootsteen is uitzonderlijk glad, wat een positief effect heeft op het schoonhouden ervan. Elk gekozen model kan bovendien worden verrijkt met een antibacteriële formule die de groei van gevaarlijke micro-organismen, waaronder schimmels en bacteriën, tegengaat.

De granieten wastafels voor 50 cm kasten in ons aanbod zijn eenvoudig zelf te installeren. Zij zijn voorzien van de nodige bevestigingsgaten, waarvan het aantal op verzoek - voor bepaalde modellen - kan worden verhoogd. Het assortiment van de Primagran-winkel omvat ook functionele en praktische accessoires die de ergonomie van de werkruimte verder zullen verbeteren, zoals een automatische sifon en een dispenser voor afwasmiddel. Een complete set vergemakkelijkt niet alleen de uitvoering van de taken, maar verbetert ook aanzienlijk de esthetiek van het interieur. Als u zich afvraagt welke spoelbak voor een 50-cm kast het beste zal werken in uw keuken - neem dan gerust contact met ons op! Wij beantwoorden met plezier al uw vragen!