Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Keukenautomaten 

Keukenautomaten

Esthetiek in de keuken

Sommige keukenaccessoires zijn onopvallend. Toch kunnen ze u in het dagelijks gebruik veel gemak bieden en besparen ze veel ruimte. Een voorbeeld daarvan is de vloeistofdispenser, waarmee u afwasmiddel of handzeep kunt doseren. Het is een elegante toevoeging die het aantal flessen wasmiddel op uw werkblad aanzienlijk zal verminderen.

De dispensers van Primagran zijn niet alleen praktisch maar ook esthetisch - ze passen bij elk model granieten gootsteen. Ze komen in vergelijkbare kleuren. Het is dus gemakkelijk om een samenhangende set samen te stellen. Het reservoir van de dispenser is verzonken in de gootsteen; alleen het esthetische pompje is zichtbaar aan het oppervlak. Het bijvullen zelf gebeurt van bovenaf - na het verwijderen van het pompje kunt u namelijk gemakkelijk elke vloeistof bijvullen.

Primagran keukendispensers zijn gemaakt van een duurzaam en slijtvast materiaal dat bestand is tegen mechanische beschadiging en verkleuring. Bekijk dus snel ons aanbod van vloeistofdispensers en ervaar zelf het gemak van deze oplossing! Als u twijfelt of het gekozen model op uw gootsteen zal passen of als u de details van de installatie ervan wilt weten, neem dan gerust contact met ons op!

Filter