Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Een-en-een-halve spoelbak 

Een-en-een-halve spoelbak

Meer informatie over Primagran 1.5 spoelbakken

Primagran granieten spoelbakken in de versie met anderhalve spoelbak zijn perfect voor kleine keukens waar elke centimeter van het werkblad belangrijk is en de keukenruimte vaak wordt gebruikt voor het bereiden en eten van maaltijden. Ze kunnen ook met succes in een grotere keuken worden gebruikt. Bij het kiezen van een anderhalve spoelbak hoeft u niet te kiezen tussen de grootte en de functionaliteit, want dit model combineert namelijk beide. De grotere spoelbak wordt gebruikt voor het wassen en afspoelen van vaatwerk, terwijl de kleinere spoelbak nuttig zal zijn voor het wassen van groenten en fruit, en tevens een ideale plaats zal zijn om bestek in te leggen.

Het kan bovendien ook gebruikt worden om vuile vaat te sorteren. De modellen met 1,5 kom zijn verkrijgbaar in klassieke rechthoekige vormen. Het aanbod omvat ook hoekmodellen die, door hun geometrische vorm, in de hoek van de keuken kunnen worden geïnstalleerd en perfect geschikt zijn voor dit soort locaties. Een brede waaier aan kleuren van Primagran granieten spoelbakken maakt het mogelijk om de spoelbak aan te passen aan elk keukeninterieur en tegelijk de stijl en het karakter ervan te benadrukken. Klassiek wit doet het goed in lichte Scandinavische interieurs. Grafietgrijze tinten passen dan eerder bij een modern ingerichte keuken, terwijl een beige spoelbak goed past bij een rustieke keuken. Universele tinten van anderhalve spoelbak maken het mogelijk ze aan te passen aan elk keukenkastje. Primagran spoelbakken onderscheiden zich niet alleen door hun esthetiek, maar ook door hun functionaliteit. De garantie van 35 jaar kan gebruikt worden bij mechanische beschadiging, hoge temperaturen, en vlekken en bewijst u dat wij zeker zijn van de hoge kwaliteit van onze producten. Voor alle modellen spoelbakken, inclusief de anderhalve spoelbak, kunt u kiezen voor een keukenmengkraan en praktische accessoires zoals een automatisch waterslot of een vloeistofdispenser.

Als u vragen of twijfels heeft over welk model gootsteen u moet kiezen of met welke accessoires u de gootsteen moet aanvullen - neem dan gerust contact met ons op!