Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Spoelbakken 

Spoelbakken

Meer informatie over Primagran granieten spoelbakken

Primagran granieten spoelbakken zijn duurzame en resistente spoelbakken die perfect passen in het interieur van elke keuken. De granieten spoelbak is een interessant alternatief voor modellen van traditionele materialen. Het wordt in Polen vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, met ongeveer 80% natuurlijk granietaggregaat (in de vorm van gekleurd kwartszand) en ongeveer 20% acryl- of polyesterharsen. Hierdoor hebben de stenen spoelbakken eigenschappen die moeilijk te vinden zijn in modellen van staal, keramiek, of kunststof. Granieten spoelbakken zijn duurzaam en zijn bovendien ook bestand tegen temperatuurschommelingen, mechanische schade, alsook verkleuring.

Het mineraalgehalte zorgt er ook voor dat de steengoed gootsteen een glad oppervlak heeft. Het heeft een positieve invloed op het handhaven van hygiëne en netheid in de afwasruimte en maakt het ook mogelijk een esthetisch uiterlijk te handhaven dat verwijst naar natuursteen. Spoelbakken van graniet zijn ook op designersvlak op zijn best. Door hun klassieke uitstraling en universele kleurstelling kunnen ze zowel in moderne als gestileerde interieurs worden gebruikt. Primagran biedt granieten keukenspoelbakken in de volgende kleuren aan: wit, zwart, grafiet, beige, en grijs. Door de verscheidenheid van de beschikbare modellen en de originaliteit van hun vormen passen de granieten spoelbakken zowel in kleine keukentjes als in grote gezinskeukens.

Bij ons kunt u kiezen tussen minimalistisch onderhouden wastafels en wastafels die zich onderscheiden door hun rijke decoratieve vorm. Granieten spoelbakken zijn verkrijgbaar in één-, anderhalve-, en tweekameruitvoering. De producten in onze winkel zijn steeds scherp geprijsd. Onze ruime keuze betekent dat u bij Primagran een model stenen spoelbak kunt vinden die niet alleen perfect in uw keuken past, maar ook binnen uw budget hoort. Wij nodigen u uit in een wereld van mooie en functionele keukens waar de afwasruimte de perfecte keuken wordt dankzij onze granieten spoelbakken.