Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Hoekige spoelbakken 

Hoekige spoelbakken

Meer informatie over Primagran hoekspoelbakken

Hoekspoelbakken vormen een oplossing die vooral goed werkt in kleine kamers en bijgebouwen van keukens waar elke centimeter vrije ruimte telt. Deze producten worden ook aanbevolen voor interieurs die zijn ingericht in stijlen die niet houden van strakke afwerkingen en scherpe hoeken. Het originele ontwerp maakt hoekspoelbakken tot een interessante designoplossing die zowel bij moderne als bij meer traditionele interieurs wordt gekozen.

De keukenhoekspoelbakken in ons aanbod zijn modellen met één en een halve kamer, uitgerust met een functioneel afdruiprek. Deze oplossing maakt het afwassen of het voorverwerken van voedsel gemakkelijk en comfortabel. Wij bieden producten aan in verschillende universele kleuren: zwart, grafiet, grijs, beige, en wit. Vergelijkbare kleuren van onze keukenkranen maken het gemakkelijk om zelf een samenhangende en esthetische set samen te stellen.

Primagran hoekspoelbakken onderscheiden zich steeds door hun hoge kwaliteit. Voor de productie ervan is gebruik gemaakt van de beste grondstoffen: granietaggregaat en polyesterhars. Hierdoor zijn de wastafels bestand tegen mechanische beschadiging en plotselinge temperatuurwisselingen. Wij zijn overtuigd van de bovengemiddelde duurzaamheid van onze producten en geven daarom op onze hoekspoelbakken een 35-jarige betrouwbaarheidsgarantie. Bovendien kan elk model worden verrijkt met een antibacteriële formule die de groei van schadelijke micro-organismen en onaangename geurtjes tegengaat.

Het zelf installeren van granieten hoekwastafels kan steeds probleemloos. De producten die wij aanbieden zijn voorzien van standaard gaten voor de installatie. Op verzoek kunnen wij – bij een aantal geselecteerde modellen – extra gaten maken voor de installatie van keukenaccessoires. In onze winkel kunt u extra uitrusting kiezen die bij de gootsteen past zodat u uw dagelijkse taken nog gemakkelijker kunt uitvoeren. Wij bevelen in het bijzonder een automatische sifon en een reservoir voor afwasmiddelen aan. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onze producten of als u nog vragen heeft - neem dan gerust contact met ons op!