Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Kranen met uittrekbare vuistdouche 

Kranen met uittrekbare vuistdouche

Lees meer over onze kranen met een uittrekbare verstuiver

Brengt u veel tijd door in de keuken en bent u geïnteresseerd in oplossingen die het comfort van alledaagse taken aanzienlijk verbeteren? Keukenmengkranen met een uittrekbare uitloop verdienen daarom bijzondere aandacht, net omdat zij een hoge ergonomie combineren met een opmerkelijk design. De mengkranen zijn gemakkelijk te combineren met alle Primagran granieten spoelbakken, zowel de grotere met twee compartimenten en met anderhalf compartiment als de kleinere met één compartiment. Door hun vergelijkbare kleuren kan een samenhangende set worden samengesteld die past bij de stijl van de hele keuken.

Keukenmengkranen met een uittrekbare uitloop maken het werk op de afwasplaats veel gemakkelijker. De lange, beweegbare uitloop maakt het veel gemakkelijker om grote vaat te wassen, voedsel af te spoelen, of de gootsteenkommen schoon te maken. Het gebruikscomfort wordt ook verhoogd door een comfortabele handgreep waarmee de temperatuur en de waterstraal intuïtief kunnen worden geregeld. De positie ervan kan worden aangepast voor rechts- of linkshandigen, waardoor de bediening van de mengkraan nog comfortabeler wordt.

De voor de Primagran keukenkranen gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid. Een massief messing behuizing en een keramische kop garanderen een storingsvrije werking, ook bij intensief gebruik. Fittingen met uittrekbare uitloop zijn bestand tegen corrosie en mechanische beschadiging. Het is ook zeer gemakkelijk te onderhouden, waardoor het er vele jaren mooi zal blijven uitzien.

Primagran keukenmengkranen kunnen gemakkelijk door uzelf worden geïnstalleerd. De set wordt geleverd met installatie-instructies en een set nodige aansluitslangen. De mengkraan kan zowel op het oppervlak van de gootsteen als direct op het werkblad worden geplaatst. Onze producten worden geleverd met een betrouwbaarheidsgarantie van 2 jaar. Wij bevelen ook onze keukenaccessoires aan, zoals de dispenser voor afwasmiddel. Kies voor het gemak van een keukenkraan met uittrekbare vuistdouche en verander het aanzicht van uw keuken!

Filter

Draaibare uitloop
Uittrekbare uitloop