Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Stalen kranen, verchroomd 

Stalen kranen, verchroomd

Keukenmengkranen van hoge kwaliteit

Chrome mengkranen zijn een van de meest populaire keuzes voor in een keukeninrichting. Ze passen perfect bij alle Primagran granieten spoelbakken en vormen een elegante en interessante aanvulling op de afwasruimte. Verchroomde keukenmengkranen zijn een universele keuze - ze passen perfect in zowel een moderne als een meer traditionele keukeninrichting. Ze passen ook bij de andere accessoires – bijvoorbeeld de vaatwasmiddeldispenser of de verchroomde sifonzeef.

De fittingen in ons assortiment onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit. Stevige, duurzame materialen zorgen voor een storingsvrije werking bij intensief gebruik. Het messing van chromen mengkranen is bestand tegen mechanische beschadiging en corrosie, waardoor het niet bedekt kan raken met lelijke vlekken. Keramiek, dat werd gebruikt om het hoofd te maken, is een van de duurzaamste materialen. Chromen kranen zijn ook heel gemakkelijk te onderhouden. Het vormt dus geen probleem om ze mooi te houden. Dit alles maakt Primagran mengkranen tot een oplossing die jarenlang meegaat.

Wij dragen ook zorg voor de hoge ergonomie van onze producten. Verchroomde keukenmengkranen hebben een draaibare uitloop, wat het afwassen van grote vaat en het schoonmaken van de gootsteenkamers enorm vergemakkelijkt. Wij bieden ook verchroomde modellen met uittrekbare of flexibele uitloop aan. Onze mengkranen zijn ook voorzien van een handig handvat waarmee u de watertemperatuur en -druk nauwkeurig kunt regelen. Hij kan voor rechts- of linkshandigen worden gemonteerd.

De door ons aangeboden stalen kranen kunnen worden geïnstalleerd in daartoe voorbereide openingen in de gootsteen of rechtstreeks op het oppervlak van het werkblad. De zelfmontage is niet moeilijk en wordt vergemakkelijkt door de bijgeleverde instructies en een set aansluitslangen. Chroomkranen worden geleverd met een betrouwbaarheidsgarantie van 2 jaar. Kies steeds voor een klassieke en elegante oplossing! Neem contact met ons op en wij zullen al uw twijfels wegnemen en u helpen de ideale keukenmengkraan voor uw gootsteen te kiezen.

Filter

Kies een kleur
Draaibare uitloop
Uittrekbare uitloop