Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Witte gootstenen 

Witte gootstenen

Ontdek meer over Primagran witte spoelbakken

Wij willen dat de keuken gezellig en mooi ingericht is. Men zegt dan ook vaak dat de keuken het hart van het huis is. Het is waar, we brengen meestal veel tijd in deze kamer door en moeten ons er zo comfortabel mogelijk voelen. De overvloed aan interieurstijlen heeft ervoor gezorgd dat standaardoplossingen niet langer volstaan. Primagran© witte spoelbakken doen het goed in vele keukenopstellingen, zowel in de moderne als in de meer klassieke.

Een witte gootsteen, gecombineerd met een mengkraan in dezelfde kleur, past perfect in een keuken in Provençaalse stijl waar veel nadruk wordt gelegd op lichte kleuren. U kunt zich ook laten inspireren door de glamourstijl en voor een contrast gaan, dit door een witte gootsteen te combineren met een zwarte mengkraan. Het bestaan van vele keukenopstellingen en de veelzijdigheid van wit betekent dat de enige limiet uw verbeelding is.

Ons assortiment keukenspoelbakken omvat eenvoudige eenkomsmodellen, zoals Riga, Geneva, en Oslo. Ze zijn een goede keuze voor een kleine keuken omdat ze door hun geringe afmetingen ruimtebesparend zijn. Milaan, Praag, of San Francisco zijn voorbeelden van eenkomsmodellen met een afdruiprek waardoor bestek, serviesgoed, en zelfs grotere potten gemakkelijk kunnen worden afgedroogd. Wie op zoek is naar een witte anderhalve spoelbak zal zeker geïnteresseerd zijn in de volgende modellen: Madrid, Parijs, of Sevilla. Spoelbakken met twee compartimenten, zoals Bergen, zijn een uitstekende keuze voor grotere keukens. Een interessante oplossing zijn bovendien ook onze hoekmodellen: Monaco. Deze besparen voor een groot stuk de ruimte en zullen tegelijkertijd ook de aandacht trekken.

In tegenstelling tot wat het lijkt, is een witte wastafel niet vatbaarder voor verkleuring en vlekken, en dat allemaal dankzij het gebruik van de beste kwaliteit materialen – met name graniet aggregaat en hars. Om de keukenplaats netjes te houden, is het nuttig het aantal voorwerpen dat erop staat tot een minimum te beperken. Daarom raden wij aan een dispenser voor vloeistoffen of zeep te kiezen. Hij is er in verschillende kleuren, dus u kunt hem goed combineren met de witte wastafel.