Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Grijze gootstenen 

Grijze gootstenen

Lees meer over Primagran beige keukenspoelbakken

Sommige mensen houden van lichte en gezellige interieurs, terwijl anderen voorstander zijn van eenvoudige en moderne oplossingen. Dit maakt echter helemaal niet uit, we moeten ons gewoon prettig voelen in onze keuken. Nu er zoveel te kiezen valt, is het inrichten van de keuken een stuk eenvoudiger geworden. Primagran© grijze spoelbakken zijn een ongewoon stuk gereedschap dat de aandacht trekt en ons verrast door zijn functionaliteit. Elk model past zowel in een modern als in een meer traditioneel interieur.

In het decor van de keuken wint de industriële stijl. Deze onderscheidt zich door zijn ruwe karakter en populariteit. De grijze gootsteen past perfect in een dergelijk interieur en harmonieert mooi met het kleurenschema van het decor. Vermeldenswaard is ook de Scandinavische stijl die wordt gekenmerkt door het gebruik van verschillende grijstinten. Voor een grijze wastafel kunt u een mengkraan in dezelfde kleur kiezen of inzetten op een originele, contrasterende combinatie.

Onder de grijze spoelbakken kunnen we modellen met één spoelbak onderscheiden, zoals Riga, Oslo, en Geneva. Vanwege hun geringe afmetingen worden ze aanbevolen voor kleine keukens of kitchenettes. Modellen zoals Ibiza, of Milaan hebben bovendien een afdruiprek waarop u uw vaat kunt drogen. Wij hebben ook modellen met anderhalve coupé in ons assortiment, zoals Parijs, Valencia, Sevilla. Wie een grotere keuken heeft, zal zeker belangstelling hebben voor de Bergen spoelbakken met twee compartimenten. Monaco zijn voorbeelden van hoekspoelbakken.

Ondanks zijn lichte kleur is de grijze gootsteen toch bestand tegen verkleuring en lelijke vlekken. Voor de productie ervan werden materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt – met name granietaggregaat en hars, zodat het niet wordt bedreigd door mechanische schade of plotse temperatuurschommelingen. Al onze spoelbakken kunnen worden verrijkt met een antibacteriële formule die de ontwikkeling van schadelijke micro-organismen voorkomt en onaangename geurtjes neutraliseert. Het is ook de moeite waard een dispenser voor zeep of afwasmiddel te kiezen. Deze zal zich meestal onder het oppervlak van de gootsteen bevinden.