Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Keukenvallen 

Keukenvallen

Lees meer over gootsteenafsluiters

Het waterslot is een essentieel onderdeel van de uitrusting van elke keuken. Het zorgt er niet alleen voor dat water uit de gootsteen wordt afgevoerd, maar voorkomt ook dat onaangename geurtjes vrijkomen. Wij bieden twee soorten hoogwaardige watervallen aan: automatische en klassieke. Ze zijn geschikt voor alle modellen van onze granieten spoelbakken.

Onze keukenvallen zijn vervaardigd van duurzame kunststof in een neutrale kleur. Bovendien zijn onze producten uitgerust met een anti-overloopsysteem. Bij automatische sifons fungeert de zeef ook als automatische stop. De elegante bedieningsknop, waarmee de afvoer kan worden geopend en gesloten, past bij de kleur van de andere elementen. Primagran sifons zijn ook voorzien van een extra afvoer voor het aansluiten van een wasmachine of vaatwasser op de afvoer.

Als u Primagran watervallen zelf wilt installeren, kunt u onze instructievideo's gebruiken. Voor een goede installatie heeft u een set pakkingen nodig. Deze zijn echter bij uw aankoop inbegrepen. Stel de perfecte set samen en verander de look van uw keuken!