Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Keukenmengkranen en toebehoren 

Keukenmengkranen en toebehoren

Meer informatie over Primagran keukenkranen en accessoires

De gootsteen is de basisuitrusting van elke keuken, maar het zijn de keukenkraan en de accessoires die het geheel compleet maken. Een goed gekozen mengkraan kan een subtiele aanvulling zijn op het decor, maar kan ook de eerste viool spelen en het hele interieur karakter geven. Wij hebben modellen met eenvoudige, minimalistische uitlopen, maar ook met meer fantasierijke elementen, bijvoorbeeld in retrostijl. Onze producten zijn gemakkelijk te combineren met elke granieten gootsteen omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren: wit, beige, grijs, grafiet, en zwart. Vermeldenswaard zijn ook onze verchroomde kranen - een beproefde en klassieke oplossing, die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met keukenapparatuur.

Onze mengkranen zijn voorzien van een groot aantal gemakken die zijn ontworpen om het werken in de keuken comfortabeler te maken. Sommige modellen zijn uitgerust met een lange, uittrekbare uitloop om het afwassen van grote vaat en het schoonmaken van gootsteenkommen te vergemakkelijken. Elke mengkraan heeft een ergonomische hendel waarmee u de waterdruk en -temperatuur kunt regelen. Hij kan zowel aan de zijkant als aan de voorkant worden gemonteerd voor een optimaal gebruiksgemak. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de duurzaamheid van onze producten - ze zijn namelijk gemaakt van massief messing dat bestand is tegen mechanische schade, temperatuurschommelingen, alsook corrosie.

Om een samenhangende set samen te stellen, raden wij u aan om passende accessoires bij de gootsteen en de keukenmengkraan te kiezen. Een perfecte oplossing is een vloeistofdispenser die veel ruimte bespaart op het werkblad. Het reservoir is verborgen onder het oppervlak van het aanrecht en de dispensertip is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten. Keukenaccessoires omvatten ook >muurafsluiters, zowel klassieke als automatische. Hun speciale ontwerp neemt niet te veel plaats in onder het werkblad. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt om een vaatwasser of een wasmachine aan te sluiten. Bekijk ons ruime assortiment en kies de mengkraan en accessoires die bij uw keuken passen!

Filter

Draaibare uitloop
Uittrekbare uitloop