Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Flexibele keukenmengkranen 

Flexibele keukenmengkranen

Ontdek meer over kranen met flexibele uitloop

Keukenmengkranen met flexibele uitloop zijn visueel opvallend en tegelijk ergonomisch in het dagelijks gebruik. De beschikbare kraanmodellen van Primagran passen perfect bij elk type granieten gootsteen. Wij bieden kranen met een flexibele uitloop aan in een elegante zwarte kleur en klassiek chroom. De universele kleuren van onze kranen maken het gemakkelijk om ze aan te passen aan elke keukenstijl, zowel modern als klassiek.

Een keukenmengkraan met een buigbare uitloop is ook een goede keuze voor wie jarenlang een solide keukenarmatuur wil hebben. Primagran kranen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen om bestand te zijn tegen intensief gebruik. Het messing huis van de mengkraan is bestand tegen mechanische beschadiging, verkleuring, en plotselinge temperatuursveranderingen. De kop is op zijn beurt gemaakt van een van de duurzaamste materialen – namelijk keramiek. Kranen met een flexibele uitloop zijn gemakkelijk schoon te houden; een eenvoudige reinigingsprocedure volstaat.

Wij zien er nauwlettend op toe dat onze producten een hoog comfortniveau bieden. Dit is mogelijk door de kranen uit te rusten met een flexibele uitloop. Hiermee kunnen grote schotels of levensmiddelen comfortabel worden afgespoeld en kunnen spoelbakken snel en gemakkelijk worden schoongemaakt. Bovendien zijn de Primagran keukenmengkranen uitgerust met comfortabele handgrepen waarmee u de temperatuur en de druk van de waterstraal op een intuïtieve manier kunt regelen. Armaturen met een hoge ergonomie zullen uw dagelijkse taken in de keuken efficiënter en sneller maken.

Primagran biedt verschillende modellen mengkranen met flexibele uitloop die verschillen qua vorm, kleur, hoogte, en uitloopbereik. Door de ruime keuze kunt u de mengkraan perfect afstemmen op de maat van uw gootsteen. Het is zeer eenvoudig om onze producten zelf te installeren en de set bevat instructies en de nodige aansluitslangen. Het is de moeite waard om bijpassende keukenaccessoires te kiezen, zoals een vloeistofdispenser. Hiermee kunt u namelijk de uitstraling van uw afwasruimte compleet maken. Als u niet weet welke mengkraan bij uw gootsteen past of als u twijfelt over onze producten, neem dan gerust contact met ons op - wij helpen u vervolgens bij het vinden van de beste oplossing voor uw keuken!

Filter

Kies een kleur
Draaibare uitloop