Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Gootsteen accessoires 

Gootsteen accessoires

Lees meer over gootsteenaccessoires

U kunt Primagran granieten gootstenen aanvullen met enkele van onze gootsteenaccessoires die wij aanbieden. Wij bieden namelijk een selectie aan van enkele handige keukengadgets. In onze winkel vindt u accessoires voor gootstenen, zoals eenvoudige sifons of sifons met een automatische stop, die het dagelijkse keukenwerk vergemakkelijken.

Zowel gewone als automatische sifons kunnen worden gemonteerd op spoelbakken met één, twee, of anderhalf compartiment. Wij raden aan deze set aan te vullen met een dispenser voor vloeistoffen of zeep. Dankzij een dergelijke praktische oplossing bent u namelijk verlost van lelijke flessen die op de rand van de gootsteen staan en vaak uw werk verstoren. Op deze manier "ruimt" u de afwasruimte op aangezien het vloeistofreservoir onder het oppervlak van de gootsteen wordt geplaatst en alleen een verchroomde of granieten trechter met pomp - passend bij de kleur van de granieten gootsteen - op het oppervlak blijft staan. Indien gewenst, kunnen wij de granieten gootsteen coaten met een speciale antibacteriële formule met zilverdeeltjes, die bacteriedodende en schimmeldodende eigenschappen heeft met een bewezen doeltreffendheid. Als u besluit de kraan op het aanrecht te monteren, raden wij u aan de set aan te vullen met een elegante chromen plug die ontworpen is voor granieten gootstenen. Het wordt vervolgens gebruikt om een extra gat in de gootsteen af te dekken.

Wij bevelen ook een middel aan voor de verzorging van steen, plastic, en roestvrij staal. Dit geeft de oppervlakken een glans en een beschermlaag tegen vuil.