Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Gouden keukenkranen 

Gouden keukenkranen

Elegante gouden keuken mengkranen

Gouden kranen passen perfect in keukens die klassiek, glamoureus, retro, rustiek, of in Engelse stijl zijn. Zij geven de interieurs een ongewoon en origineel karakter en springen onmiddellijk in het oog. Modellen in de kleur van goud passen zowel bij granieten gootstenen als bij die van andere materialen. Ze worden meestal gebruikt bij wastafels in witte en beige kleuren, maar ze zien er even goed uit in combinatie met de meer donkere kleuren.

Goudkleurige kranen geven karakter aan elk keukeninterieur. Ze zijn ideaal voor wie houdt van expressieve oplossingen en niet bang is om te experimenteren met binnenhuisinrichting. Bovendien is het ook perfect voor traditionalisten die dromen van een iets rustiekere uitstraling van een kamer.

Echter, het uiterlijk van gouden kranen is niet alles. Bij Primagran zijn functionaliteit en duurzaamheid ook belangrijk. In onze winkel vindt u gouden kranen van de hoogste kwaliteit, gemaakt van massief materiaal. Zij zijn bestand tegen vuil, watervlekken, vingerafdrukken, mechanische beschadiging, en temperatuurschommelingen. Eenvoudig onderhoud laat de gouden gootsteenkranen een uitstekende verschijning te behouden voor jaren.

Gouden gootsteenkranen combineren origineel design, functionaliteit, en robuustheid. Al onze kranen zijn veilig voor voedingsmiddelen in de wasruimte.

Als u op zoek bent naar een mengkraan voor uw aanrecht die uw afwasruimte een origineel design geeft en tegelijk functioneel en duurzaam is, dan moet u zeker onze gouden keukenmengkranen eens bekijken.

Filter

Kies een kleur
Draaibare uitloop
Uittrekbare uitloop