Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Keukenmengkranen voor onderbouw 

Keukenmengkranen voor onderbouw

Praktische mengkranen voor installatie onder het raam

Een gootsteen onder het raam is een oplossing die steeds meer aanhangers krijgt. Een comfortabel gebruik ervan vereist echter het bezitten van passende hulpstukken. Een kleine keuken of kitchenette vraagt vaak om ongebruikelijke oplossingen bij het indelen van de ruimte. Soms is de enige plaats waar een gootsteen kan worden geïnstalleerd, recht onder het raam. Het probleem blijkt vervolgens te zijn de juiste mengkraan te kiezen die u niet hindert bij het openen van het raam. Een van de beschikbare oplossingen is het installeren van een opklapbare mengkraan.

Dergelijke mengkranen zijn bestemd voor keukens waarin de gootsteen vlak naast het raam is geïnstalleerd. Deze modellen onderscheiden zich door een functionele uitloop die op een eenvoudige manier kan worden ingeklapt. Gootsteenmengkranen maken talrijke indelingen van de keukenruimte mogelijk, zonder dat de ergonomie verloren gaat!

Op het raam gemonteerde keukenmengkranen maken een handig gebruik van de gootsteen en de kraan mogelijk zonder het gebruik van het raam te beperken. Zij lossen het probleem op van het wijd openzetten van de raamdeur, bijvoorbeeld om het glas te reinigen of om de kamer te ventileren. Dankzij de mengkraan onder het raam kunt u alle functies van de gootsteen ten volle benutten zonder de vrije toegang tot het raam en ander keukengerei te verliezen.

Een speciale keukenmengkraan met een optie voor onder het raam is een functionele en praktische oplossing. De mengkraanmodellen in het aanbod van Primagran laten u toe het raam vrij te openen, zelfs als de gootsteen vlak naast het raam staat. Dit is te danken aan de uitklapbare uitloop die het mogelijk maakt de mengkraan simpelweg te verbergen.

De praktische functie van raammengers gaat hand in hand met hun robuuste constructie. De mengkranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit garandeert de duurzaamheid van het materiaal en de weerstand tegen schokken, verkleuring, en temperatuurschokken. Het gebruik van dergelijke materialen maakt de Pimagran raammengkraan tot een apparaat met een lange levensduur, dat bestand is tegen zelfs de grootste keukenexperimenten. Kracht, degelijkheid, en duurzaamheid worden bevestigd door de garantie van 2 jaar, die geldt voor keukenmengkranen in de Primagran winkel.

Met zorg voor de functionaliteit en degelijkheid van de raammengkranen zijn we het design van de armaturen natuurlijk niet vergeten. De voorgestelde modellen onderscheiden zich door hun klassieke uiterlijk, waardoor zij kunnen worden gebruikt in interieurs die in elke stijl zijn ingericht. Ze passen zowel in gestileerde en ouderwetse keukens als in klassieke en ultramoderne keukens. Primagran biedt spoelbakmengkranen in universele kleuren die passen bij de kleuren van granieten spoelbakken. Zo kunt u gemakkelijk de perfecte set samenstellen. Gootsteenmengkranen kunnen worden gecombineerd met ronde, rechthoekige, en vierkante gootstenen en zijn functioneel zowel met kleine als met grotere gootsteenafmetingen. Elke oplossing zal een interessant visueel effect creëren dat een decoratie zal worden van elke afwasruimte.

De spoelbakkraan wordt geïnstalleerd in een speciaal gat dat in het oppervlak van de gootsteen is gemaakt. Primagran spoelbakken hebben dit gat reeds in de fabriek gemaakt. Een kraan onder de spoelbak is de ideale oplossing als u in uw keuken geen compromissen wilt sluiten. Dit betekent dat u niet hoeft af te zien van een functionele mengkraan en dat u niet hoeft te gehoorzamen aan de ruimtebeperkingen van uw keuken. Bij Primagran vindt u onderbouwkranen die 100% functioneel, esthetisch, robuust, en duurzaam zijn.

Filter

Kies een kleur
Draaibare uitloop