Koop nu een gootsteen met het level-systeem en kies je Gratis.

Bekijk meer

Stalen spoelbakken 

Stalen spoelbakken

Lees meer over stalen gootstenen

Het meest populaire materiaal voor spoelbakken is staal. Stalen spoelbakken genieten al jaren een niet aflatende populariteit. Zij zijn gemaakt van roestvrij staal en bezitten roestvrije eigenschappen. Dit type spoelbak is bestand tegen keukenreinigingsmiddelen en chemicaliën, mechanische beschadiging, schuren, krassen, en ontvetten. Spoelbakken van roestvrij staal komen weer in de mode en worden steeds vaker in de keuken gebruikt. Dankzij het materiaal waarvan zij zijn gemaakt, zijn zij zeer goed bestand tegen mechanische beschadiging, hitte, en stoffen zoals zuren. Zij reageren niet met voedsel, waardoor zij onder andere de beste keuze zijn voor catering.

Stalen spoelbakken kunnen zowel boven op het aanrechtblad als op een zeer modieuze manier in de laatste seizoenen onder het aanrechtblad worden geïnstalleerd. Ze passen perfect in moderne keukens die in industriële stijl zijn ontworpen.

Primagran's assortiment stalen spoelbakken zijn gemaakt van hoogwaardig 304 SeelQ roestvrij staal. Dit staal kan 100% gerecycleerd worden waardoor de keuze voor een stalen spoelbak een ecologische keuze betekent.